Karin Kortenhorst samensmeden

Naast het geven van workshops ben ik ook werkzaam als docent edelsmeden/sieraden en objecten maken bij het cultureel centrum voor kunsteducatie Scholen in de Kunst in Amersfoort. Hier geef ik jaarcursussen.

Elke week op donderdagochtend van 09.30 – 12.30 uur, donderdagavond van 19.30 – 22.30 uur,  vrijdagochtend van 09.30 – 12.30 uur en vrijdagmiddag van 13.15 – 16.15 uur geef ik de jaarcursus edelsmeden, sieraden en objecten maken.
Voor meer informatie: www.scholenindekunst.nl

 

 

4D workshop 

Ik ben in 2016 begonnen met een vierdaagse workshop edelsmeden, sieraden en objecten maken in Utrecht.
Wil je geen jaarcursus volgen maar wel nu en dan met gelijkgestemden samen werken, je werk bespreken, je technieken verbeteren of een stap verder komen in je kwaliteiten als vormgever? Dan past deze workshop bij jou.
Vier zondagen door het jaar heen van 10 tot 17.00 uur werken in een goed geoutilleerd edelsmid-atelier in het centrum van Utrecht. Je kan je ook voor 1, 2 of 3 zondagen opgeven. Deze workshop is niet voor beginners, maar voor mensen die al een tijdje sieraden of objecten maken van metaal, textiel of andere materialen en die daarin creatieve en ambachtelijke verdieping zoeken. We zijn met maximaal acht deelnemers. Naast het werken in het atelier worden specifieke opdrachten mee gegeven voor thuis. Contact met de docent tussen de lessen door is mogelijk via skype, mail of telefonisch.
De kosten voor 4 zondagen zijn 395 euro inclusief BTW en koffie, thee, lekkers en vers fruit, en exclusief materiaal en lunch.  Voor 1 zondag betaal je 100 euro. Wil je meer weten of wil je je opgeven, mail of bel me dan: <karin@karin.nl> of 06 10 33 43 90.