Karin Kortenhorst samensmeden

Naast het geven van workshops ben ik ook werkzaam als docent edelsmeden/sieraden maken bij het cultureel centrum voor kunsteducatie Scholen in de Kunst in Amersfoort. Hier geef ik jaarcursussen.  Een extra cursus is gestart op de vrijdagochtend en je kan je daar voor een heel jaar opgeven maar ook voor een kortere cursus van 10 lessen.

 

4D workshop 

Ik ben in 2016 begonnen met een vierdaagse workshop edelsmeden, sieraden en objecten maken in Utrecht.
Wil je geen jaarcursus volgen maar wel nu en dan met gelijkgestemden samen werken, je werk bespreken, je technieken verbeteren of een stap verder komen in je kwaliteiten als vormgever? Dan past deze workshop bij jou.
Vier zondagen door het jaar heen van 10 tot 17.00 uur werken in een goed geoutilleerd edelsmid-atelier in het centrum van Utrecht. Je kan je ook voor 1, 2 of 3 zondagen opgeven. Deze workshop is niet voor beginners, maar voor mensen die al een tijdje sieraden of objecten maken van metaal, textiel of andere materialen en die daarin creatieve en ambachtelijke verdieping zoeken. We zijn met maximaal acht deelnemers. Naast het werken in het atelier worden specifieke opdrachten mee gegeven voor thuis. Contact met de docent tussen de lessen door is mogelijk via skype, mail of telefonisch.
De kosten voor 4 zondagen zijn 395 euro inclusief BTW en koffie, thee, lekkers en vers fruit, en exclusief materiaal en lunch.  Voor 1 zondag betaal je 100 euro. Wil je meer weten of wil je je opgeven, mail of bel me dan: <karin@karin.nl> of 06 10 33 43 90.

 

Zaterdagochtend cursus in Utrecht

Sinds 2013 geef ik de cursus edelsmeden en sieraden/objecten maken, op de zaterdagochtend in het centrum van de stad, in een goed geoutilleerd edelsmid-atelier. Degenen onder jullie die al eens een dagworkshop bij me hebben gevolgd kennen deze geweldige ruimte. Ik doe dit voor een klein gezelschap van minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers en de cursus is zowel voor beginners als voor gevorderden. De prijs voor een ochtend van 10.0-12.30 uur is 32.50 euro inclusief koffie en thee en exclusief materiaal.

Blok 1 2020 start op zaterdagochtend 8 februari

 

Voor informatie en opgave voor de lessen in 2020 kan je me mailen. 

 

     Scholen in de Kunst in Amersfoort 
Elke week op dinsdagavond van 19:30 – 22:30 uur, donderdagochtend van 09:30 – 12:30 uur, donderdagavond van 19:30 – 22:3 uur en  vrijdagochtend van 09:30 – 12:30 uur geef ik de jaarcursus edelsmeden, sieraden en objecten maken.
Voor meer informatie: www.scholenindekunst.nl